Kurser

PET tilbyder en række kurser, der skal øge sikkerheden i forhold til spionage, påvirkning og terror.


God Sikkerhedskultur

God Sikkerhedskultur er et kursus, som øger sikkerhedsbevidsthed og sikkerhedskulturen. På kurset bliver deltagerne introduceret for betydningen af den menneskelige faktor i arbejdet med sikkerhed. Deltagerne bliver i stand til at forebygge, håndtere og modvirke hændelser, der kan kompromittere beskyttelsesværdig eller klassificeret information.

Kurset varer fire timer og er udviklet til offentlige myndigheder. Medarbejdere i virksomheder, der fx arbejder med beskyttelsesværdig information, kan dog også have gavn af kurset. 


Læs mere om God Sikkerhedskultur (pdf)


RASK

PET udbyder et kursus om risiko, adfærd og sikkerhedskultur – kaldet RASK. Kurset har fokus på, hvordan mennesker kan være et bolværk mod trusler og hvordan man bedst sikrer, at f.eks. medarbejdere ikke underminerer sikkerhedsforanstaltningerne på en arbejdsplads. 

Kurset varer fire timer og henvender sig primært mod ledelse, HR og medarbejdere, der har en rolle i organisationens sikkerhed. 

Læs mere om RASK (pdf)  


Omtanke

Formålet med kurset Omtanke er at øge trygheden og sikkerheden på befærdede steder. Kurset fokuserer på terrortruslen, risikostyring i virksomheden, forløbet af en terrorhændelse samt betydningen af fysiske sikringstiltag og en forebyggende indsats.


Kurset varer fire timer og er målrettet personer, der arbejder med sikkerhed, fx vagt- og servicemedarbejdere.


Læs mere om Omtanke (pdf)

Insider

Insider udbreder organisationens opmærksomhed på trusler fra insidere. Der sættes fokus på ubevidste, såvel som bevidste trusler i dagligdagen udført af personer udefra og indenfor organisationen.

Kurset varer fire timer og målgruppen er primært personer, der arbejder med sikkerhed, kritiske værdier, ledelse, HR samt IT-medarbejdere, der har en rolle i arbejdet med organisationens kritiske værdier. 


Læs mere om Insider (pdf)

Se vores trailer om Insider og vurder om kurset kan give værdi i jeres organisation

Foto fra trailer til kurset Insider